Kéttannyelvű és sportközpontú magánóvoda

Egyik legnagyobb álmunk vált valóra amikor megnyitottuk 2016. szeptemberében kéttannyelvű óvodai csoportunkat. Hiszek abban, hogy amit a gyerekek játszva megtanulnak kiskorukban, azt soha senki nem veheti el tőlük.

Óvodás korú csoportunk lényege, hogy egy gondozónó csak idegen nyelven kommunikálhatnak a gyerekekkel.

A gyerekek agya másodperc tört része alatt reagál az azonnali információkra. A gyermekek első 6 életéve a legfontosabb az agy fejlődése szempontjából. Amit ebben az életszakaszban megtanulnak, az kitörölhetetlen metódusként raktározódik el. 
A kicsik minél fiatalabbak, annál könnyebben tanulnak meg egy második nyelvet: a kiejtést, a nyelvtant ösztönösen sajátítják el. A különbséget az idegen és anyanyelv között nem is érzékelik. Ők nem állnak meg gondolkodni a nyelvtani szabályokon és a szavakon, hanem ösztönösen használják mindazt, amellyel napközben megismerkednek.

Akcentus nélkül 10 éves korig tudunk egy nyelvet elsajátítani. E kor fölött ez lényegesen több munkával jár, ezért van az, hogy sok gyermek hamar elveszti érdeklődését az idegen nyelvek iránt. Gyakran vég nélküli küzdelmet vállalnak magánórák keretében, hogy elsajátítsák mindazt, ami korábban játszi könnyedséggel ment volna. A mi óráinkon a gyermek azt tapasztalja, hogy nyelvet tanulni öröm.

A „nyelvtanulás” úgy történik, mint az anyanyelv elsajátítása: 2 szakember segítségével a gyerekek az óvoda mindennapi életét gyakorolják angol nyelven. Az egyik nyelvi pedagógus 100%-ban csak angolul beszél ezzel is segítve a gyerekek mihamarabbi beilleszkedését az idegen nyelv világába.
Jelenleg egy vegyes óvodai csoporttal működünk 25 fővel.

Óvodai programunk extra foglalkozásai:

Úszás, lovaglás, játszóház, mozgásfejlesztő torna, labdás foglakozás, balett, kutyaterápia és természetesen az angol. (Foglalkozásaink az alapárban benne vannak.)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket kérem időben jelentkezzenek mert férőhelyeink itt is korlátozottak.